GET ON SCOOTER HİZMETİ
2 defa QM AWARD ödülü alan Turizmci , özellikle şehir turizmi anlamında son dönemde Eskişehir Otellerinin hizmetleri üzerine verimli çalışmalar yürütmekte.
2019 Yılında Ücretsiz Bisiklet Hizmeti ile Şehir İNOVASYON Ödülü ,2020 yılında Pandemi Döneminde Meslektaşları ile beraber organize ettikleri yardım kampanyası ile YILIN SOSYAL SORUMLULUK ÖDÜLÜ’nü alan Deniz DEMİR ;gene Dünya turizm camiasında ses getirecek bir proje hazırladı ve uygulamaya koydu.
Otel misafirleri için hazırlanan alanda şehrin uzak noktalarını özgürce gezmek isteyen misafirler için ‘’Elektrikli Scooter Hizmeti’’ Get On’’ ile hem ülkemizde hem de tüm Dünya turizm sahnesinde ses getirmeyi planlayan Deniz DEMİR ; bisiklet ve elektrikli scooter hedefe ulaşmak için hazırlandığım projenin ana unsurları, esas başaracaklarımıza ve yapmak istediklerimize adım adım yaklaşıyoruz. Yapay zeka ve turizm üzerine ciddi çalışmaların daha başındayız.’dedi.
Online Anket sistemi, Otel içi Sanat Sokağı , Otelcilikte sıcak satış ve Whatsapp uygulaması , Otelcilik VE TURİZMDE Bisiklet hizmeti ve daha birçok projenin sahibi ÖDÜLLÜ TURİZMCİ Deniz DEMİR ; Eskişehir’in son dönemde tanıtımında ve turizminde en etkin rol oynayan İsimlerin başında geliyor.